INGREDIENCIE:
• 100 g čerstvo namletého maku
(predčasným mletím, môže dôjsť k oxidácii v maku, preto uprednostňujte mletie tesne pred použitím produktu)
• 850-1000 ml vody

Pomletý mak zmiešame s vodou a necháme stáť pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Občas môžeme premiešať. Takto odstáte mlieko dáme do mixéru a mixujeme 2-3 minúty. Mlieko následne preceďujeme cez plátno, sterilnú gazu, alebo veľmi jemné sitko. Opakujte to 3-5 krát, kým nám vznikne čistý nápoj. Nápoj môžeme dosladiť lyžicou medu, či rozmixovaním datlí, alebo banánu.
poznámka: je neuveriteľným zdrojom vápnika. Obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny a mnoho minerálov, či vitamínov B,C a E. Podporia vašu obranyschopnosť, prevenciu voči chrípke, prechladnutiu, rakovine či migréne. Opäť podporuje vyprázdňovanie, čistí hrubé črevo. Upokojuje celé telo, zlepšuje spánok a odstraňuje cholesterol.
Related Posts

Latest Stories

Vianočná večera

Lososové fašírky

Vianočný Daniel Wellington

Pečené vločky s gréckym jogurtom a jablkami

Domáce tortily

Tekvicový cheescake

Šošovicový dhal

Pšenovo banánový chlebík

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.